Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κόμβο Κουβαρά λόγω εργασιών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Οκτωβρίου 2023

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κόμβο Κουβαρά λόγω εργασιών


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση τεχνικών εργασιών .

Ειδικότερα, από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός της λωρίδας επιτάχυνσης του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Κουβαρά (Αγρίνιο Βόρειος) και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας από το 81,6ο έως το 79,9ο χλμ. στην κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Επισημαίνεται ότι ο Α/Κ Κουβαρά θα είναι πλήρως λειτουργικός και θα επιτρέπεται τόσο η έξοδος όσο και η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad