Χριστίνα Ταπραντζή-Πέττα: Η λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη για την στήριξη προς το πρόσωπό μου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Οκτωβρίου 2023

Χριστίνα Ταπραντζή-Πέττα: Η λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη για την στήριξη προς το πρόσωπό μου


Η λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη για την στήριξη προς το πρόσωπό μου. Η συγκινητική σας στήριξη με γεμίζει με ευθύνη και νιώθω υποχρεωμένη να την ανταποδώσω με την δουλειά μου.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους που στάθηκαν δίπλα μου από το πρώτο λεπτό αγνοώντας τις συνέπειες. Ξεχωριστή αναφορά οφείλω στην οικογένειά μου που με πάθος μπήκε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και με βοήθησε όσο κανείς. Θα ήταν παράλειψη να μην συγχαρώ τους συνυποψήφιους όλων των συνδυασμών για τον αγώνα που έκαναν. 

Η ισχυρή εντολή που έλαβε η παράταξή μας δίνει την δυνατότητα να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας και συνάμα να δουλέψουμε σκληρά, ταπεινά και με ειλικρίνεια προς όφελος ΟΛΩΝ των δημοτών.

Με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη θα συνεχίσουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Με εκτίμηση 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ-ΠΕΤΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad