Αγρίνιο: Σήμερα η μεγάλη συγκέντρωση του Κώστα Πιστιόλα στην πλατεία Δημοκρατίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Οκτωβρίου 2023

Αγρίνιο: Σήμερα η μεγάλη συγκέντρωση του Κώστα Πιστιόλα στην πλατεία Δημοκρατίας


Σήμερα η μεγάλη συγκέντρωση του Κώστα Πιστιόλα στην πλατεία Δημοκρατίας


Σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 20.30, στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο, θα λάβει χώρα η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστα Πιστιόλα.
 
Δυο βδομάδες μετά τη μεγάλη συγκέντρωση για τη διπλή εκδήλωση για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού, ο Κώστας Πιστιόλας θα απευθυνθεί στους πολίτες του Αγρινίου, με κεντρικό σύνθημα «πάμε μαζί για τη νίκη», εν όψει της κάλπης της ερχόμενης Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

«Πάμε μαζί, με τόλμη να γράψουμε ιστορία και να αλλάξουμε τον τόπο μας! Να δικαιώσουμε τα όνειρά μας για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας, για το Αγρίνιο που αξίζουμε! Αγρίνιο πάμε ψηλά!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Πιστιόλας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad