Συνάντηση Κώστα Καραγκούνη με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κύριο Νίκο Παπαθανάση - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Οκτωβρίου 2023

Συνάντηση Κώστα Καραγκούνη με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κύριο Νίκο Παπαθανάση


Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κύριο Νίκο Παπαθανάση.

Θέμα της εν λόγω συνάντησης αποτέλεσε ο σχεδιασμός της επόμενης τετραετίας και η υλοποίηση αναπτυξιακών έργων στον νομό που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πολλές θέσεις εργασίας και να προκαλέσουν ακόμα πιο έντονο ενδιαφέρον επενδυτών για την περιοχή μας. 

Επίσης έγινε συζήτηση και για τα εν εξελίξει προγράμματα στο νομό και κυρίως για τα έργα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) τα οποία αφορούν έργα υποδομών και ανάπτυξης του νομού. Βασική μέριμνα αποτελεί να αντιμετωπιστούν οι όποιες δυσχέρειες ώστε να γίνει επανεκκίνηση των εργασιών όπου υπάρχει πρόβλημα και να συνεχιστεί η ομαλή εξέλιξη των έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad