Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας: Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια ζωή με αξιοπρέπεια! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Οκτωβρίου 2023

Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας: Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια ζωή με αξιοπρέπεια!


Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας

Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια ζωή με αξιοπρέπεια!

Την Πέμπτη 25/10/2023, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην Πάτρα, η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησε την πρώτη συνέλευσή της, μετά τις εκλογές της 8ης Οκτώβρη, με μαζική παρουσία των μελών της κι εντυπωσιακή συμμετοχή της νεολαίας, σε κλίμα αποφασιστικότητας για τους αγώνες της επόμενης μέρας.

Η “αναβάπτιση” της Αντίστασης Πολιτών μέσα από τις δράσεις και τις παρεμβάσεις μας (και) στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αποτελεί παρακαταθήκη κι εφόδιο για τη συνέχιση της πορείας μας. Μέσα στην ευρύτερη επικράτηση της ΝΔ στις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (πάρα τις συμβολικές ήττες της δεύτερης Κυριακής), τη στροφή σε πιο συντηρητικές επιλογές μερίδων της κοινωνίας και την πολιτική ευτέλεια, ιδιαίτερα από την αξιωματική αντιπολίτευση, ανανεώσαμε και δυναμώσαμε τους πολιτικούς δεσμούς μας με πολίτες φίλους και συναγωνιστές στους τρεις νομούς της Περιφέρειάς μας, μιλήσαμε πολιτικά για όλα τα “μικρά” και μεγάλα ζητήματα του τόπου προτείνοντας την αγωνιστική, ριζοσπαστική και αριστερή επιλογή, με προτάσεις που απαντούν στις ανάγκες της κοινωνίας.

Οι έντιμες προσπάθειές μας δεν ήταν αρκετές για να σπάσουν τα αντιδημοκρατικά όρια του νόμου Βορίδη και το πλαφόν του 3%. Με επίγνωση των αδυναμιών μας, με υπόσχεση να τις υπερβούμε, ευχαριστούμε όλους εκείνους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες, που μας τίμησαν με τη στήριξη και την ψήφο τους και τους καλούμε σε κοινή πορεία την επόμενη μέρα.

Τα προβλήματα της Δυτικής Ελλάδας όχι απλά παραμένουν, αλλά με ενισχυμένη Περιφερειακή αρχή Φαρμάκη μεγαλώνουν! Η σημερινή Περιφερειακή αρχή είναι δέσμια στις αντιλαϊκές πολιτικές, στα σχέδια φτωχοποίησης των λαϊκών στρωμάτων, την εγκατάλειψη της υπαίθρου και τη θυσία του φυσικού περιβάλλοντος στο βωμό της “ανάπτυξής” τους.

Παραμένουν για μας τα καθήκοντα για αγώνες για τα δικαιώματά του λαού και της νεολαίας, για την πραγματική κοινωνική πρόοδο και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Παραμένουμε στους αγώνες με ενότητα και συσπείρωση, στο πλάι των τοπικών κινημάτων, και θα επιμείνουμε στον ίδιο στόχο για μια Περιφέρεια διεκδικητική, αγωνιστική και αλληλέγγυα - για μία ζωή με αξιοπρέπεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad