Η Επιτροπή Πρέβεζα Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον, διοργανώνει ομαδική εικαστική έκθεση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Οκτωβρίου 2023

Η Επιτροπή Πρέβεζα Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον, διοργανώνει ομαδική εικαστική έκθεση


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, διοργανώνει ομαδική εικαστική έκθεση, και απευθύνει πρόσκληση σε δημιουργούς από την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή, που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Η έκθεση διοργανώνεται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων μνήμης για το ολοκαύτωμα της οικογένειάς της Δέσπως Μπότση, που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο του 2023 και φέρει ως γενικό τίτλο, τον στίχο του λογοτέχνη Χρήστου Χρηστοβασίλη: «Τέτοιες γυναίκες άντρισσες, στρατιώτισσες γυναίκες…».

Επιθυμία της Επιτροπής, είναι θυμίσει και να τιμήσει τα δύο μεγάλα ολοκαυτώματα των γυναικών του Σουλίου που έγιναν στην περιοχή της Πρέβεζας, στο Ζάλογγο και τα Ριζά, αλλά και να εξάρει τη θέση και την προσφορά των γυναικών της Ελλάδας, από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας.

Πληροφορίες:
- Τάσα Κόρου 6941403969
- Θανάσης Κεραμιδόγλου 6906232780
- Κώστας Πιέτας 6998255004 
- Βαγγέλης Τσώλης 6974927596

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad