"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Το αδιαχώρητο επικράτησε στην πλατεία της Κανδήλας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Οκτωβρίου 2023

"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Το αδιαχώρητο επικράτησε στην πλατεία της Κανδήλας


 Το αδιαχώρητο επικράτησε στην πλατεία της Κανδήλας

Πλημμύρισε η πλατεία της Κανδήλας από το σύνολο των μόνιμων κατοίκων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου Αλέξανδρου Σάββα.

Ο Αλέξανδρος Σάββας φανερά συγκινημένος από τη θερμή υποδοχή και την πρωτοφανή ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας και πλαισιωμένος από τους υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, μίλησε για το σχέδιο του Συνδυασμού «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια»

Ο υποψήφιος και αυριανός Δήμαρχος αναφέρθηκε στα ψέματα της απερχόμενης Διοίκησης για όλα όσα πονούν τον Δήμο στο σύνολό του όπως ύδρευση, πεζοδρόμια, ασφαλτοστρώσεις, πολεοδομικό, αναπλάσεις, πολιτική προστασία, Βιολογικός Αστακού , Σφαγεία , ΚΗΦΗ και πολλά άλλα.

Ο Χρήστος Αλέξανδρος Σάββας μίλησε για τους βασικούς άξονες της πολιτικής του και την πρόθεσή του να φέρει στο προσκήνιο τον Δημότη και τις ανάγκες του, και όχι τον Δήμαρχο. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους μεγάλους στόχους για να βγει ο Δήμος από το τέλμα και να γίνει ένας φωτεινός Δήμος εξωστρέφειας και ανάπτυξης, με σοβαρά έργα υποδομών και σύγχρονες υπηρεσίες, αξιοποιώντας όλα τα απαραίτητα χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να μην υπάρχουν πια γειτονιές πολλών ταχυτήτων.

Ο Αλέξανδρος Σάββας έκλεισε την ομιλία του με προσωπικές αναφορές και με τη δέσμευσή του για το μετασχηματισμό του Δήμου Ξηρομέρου σε ένα πρότυπο.

«Στέκομαι με ειλικρίνεια και αγάπη για εσάς και τον τόπο μας.
Δώστε μου τη δύναμη να τα αλλάξω όλα.
Δώστε μου τη δύναμη να ξεκινήσω μαζί σας να μεταμορφώνω τις γειτονιές μας.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για να αποκτήσουμε όλοι μαζί τη δύναμη και τις ευκαιρίες που μας πήραν.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για να Αλλάξουμε Σελίδα στον Δήμο μας.

Όλοι μαζί! Δυνατά!»


Μετά το πέρας της ομιλίας πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων .της ΔΕ ΑΛΥΖΊΑΣ.

Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad