Ευχαριστήρια δήλωση της Σοφίας Μπενέκου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστήρια δήλωση της Σοφίας Μπενέκου


Φίλες και φίλοι συντοπίτισσες και συντοπίτες

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και κυρίως για την συνεργασία που είχα με όλους ως υποψήφια δημιουργώντας μαζί σας μια ζεστή και ανθρώπινη σχέση.

Μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον μοναδικό και άξιο Δήμαρχο μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη που μου έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω αυτό το υπέροχο ταξίδι επικοινωνίας με τους ανθρώπους του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

Ένα ταξίδι που μου πρόσφερε αυτή την εξαιρετική εμπειρία της προεκλογικής διαδικασίας.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους και εύχομαι στον Δήμαρχο μας και στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους καλή δύναμη και δημιουργική θητεία για το καλό του τόπου μας.

Παράλληλα επιθυμώ να απευθυνθώ στους συνυποψήφιους μου που δεν εκλέχθηκαν και να τους θυμίσω ότι σημασία δεν έχει αυτή καθαυτή η κατάκτηση του στόχου αλλά η διαδρομή και ο αγώνας για την επίτευξή του.

Θα ήταν ασυγχώρητη παράλειψη μου εάν δεν ευχαριστήσω ξεχωριστά τους συγχωριανούς μου για την πρώτη θέση που με αξίωσαν με τη προσφορά της ψήφου τους στην εκλογική αναμέτρηση στο χωριό μου τη ΜΠΑΜΠΙΝΗ για την οποία είμαι περήφανη και αγαπώ ιδιαίτερα.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Σοφία Μπενέκου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad