"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Οκτωβρίου 2023

"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας με μια μεγάλη συγκέντρωση που έδωσε το σύνθημα νίκης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου , με περισσότερους από 500 Ξηρομερίτες να κατακλύζουν την αίθουσα του Ξενοδοχείου Αμαλία, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» κ. Αλέξανδρου Σάββα. 
 
Στο κάλεσμα του κ. Σάββα και του «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» ανταποκρίθηκαν οι Ξηρομερίτες, σε μια μοναδική σε παλμό και κόσμο συγκέντρωση.

Ομιλία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου κ. Τάκης Στεργίου, η Πρόεδρος του σωματείου κύκλος Ελλήνων λογοτεχνών Δικαστών(ΚΕΛΔ) κ. Σοφία Λυγνού Πρόεδρος Εφετών και ο Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγου Ηλίας Μπέτσης.
 
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Τάκης Στεργίου αναφέρθηκε στο πλούσιο πολιτιστικό έργο του κ. Αλέξανδρου Σάββα.

Η κ. Σοφία Λυγνού αναφέρθηκε στην επαγγελματική Δραστηριότητα του Υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Αλέξανδρου Σάββα και τόνισε πόσο αγαπητός συνάδελφος ήταν ο κ. Σάββας και ευχήθηκε να φτάσει και εδώ στο ανώτατο Αξίωμα αυτό του Δημάρχου, γιατί το Αξίζει.

Ο κ. Ηλίας Μπέτσης στην ομιλία του αναφέρθηκε στον άνθρωπο Αλέξανδρο Σάββα και τόνισε χαρακτηριστικά την πολύτιμη συμβολή του κ. Σάββα στην αποτροπή της εγκατάστασης βιορευστών στην περιοχή της Τ.Κ. Φυτειών.
 
Ο κ. Σάββας στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής την τελευταία τετραετία και παρουσίασε το όραμά του και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την τετραετία 2024 – 2028 . Ο κ. Σάββας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα πρέπει να γίνει για το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στα μεγάλα έργα που έχουν Βαλτώσει όπως Βιολογικός Αστακού, σφαγεία, Δημοτική συγκοινωνία.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση που ο Δήμος Ξηρομέρου θυμήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση και μάλιστα μετά από έντονη παρέμβαση των ενεργών πολιτών.

Αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα του ακατάλληλου νερού για πόση.

Μίλησε για τις αναπλάσεις που θα πρέπει να συνεχιστούν σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, έκανε ειδική αναφορά στον κ. Απόστολο Πανταζή, όταν αναφέρθηκε στην δωρεά οικοπέδου προς τον Δήμο με το σκοπό επέκταση κοιμητηρίου στο ήδη υπάρχον, αυτό του Αστακού και δεσμεύτηκε πώς θα γίνει η επέκταση του κοιμητηρίου Αστακού.

«Είμαστε μια μεγάλη συμμαχία όλων των κοινωνικών δυνάμεων, που θα Προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον Δήμο μας από το τέλμα και επιδιώκει την περαιτέρω πρόοδο της, με στόχους και σχέδιο. », ανέφερε ο κ. Σάββας και κάλεσε τους Ξηρομερίτες την Κυριακή 8 Οκτώβρη να αποφασίσουν για το μέλλον του Ξηρομέρου «Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε, για να συνεχίσουμε, αποφασιστικά, δυναμικά, κάνοντας τα καλύτερα για τον Δήμο μας».
 
Το κλείσιμο της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση του Ψηφοδελτίου από την κ.Καλλιρρόη Γεωργούλα και αυτή με την σειρά της ευχήθηκε, καλή Επιτυχία Στον Υποψήφιο Δήμαρχο και τους Υποψηφίους της Παράταξης.

Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας.
 

 


 
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad