"Ξηρόμερο. Δύναμη Ελπίδα": Ανεπανάληπτη η συγκέντρωση του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη με τους ετεροδημότες! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Οκτωβρίου 2023

"Ξηρόμερο. Δύναμη Ελπίδα": Ανεπανάληπτη η συγκέντρωση του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη με τους ετεροδημότες!


Ημερομηνία 2.10.2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ελπίδα ρίζωσε και η νέα σελίδα που άνοιξε το 2019 στον Δήμο Ξηρομέρου θα συνεχιστεί, με όραμα, σχέδιο, δουλειά, χρηστή διοίκηση, μετρήσιμο έργο, αποτέλεσμα.

Σε μία μοναδική συγκέντρωση και ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης, επικεφαλής της παράταξης «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ», μετέδωσε με σαφήνεια το μήνυμα του, ότι η νέα σελίδα που άνοιξε το 2019 στον Δήμο Ξηρομέρου, θα συνεχιστεί, με όραμα, σχέδιο, δουλειά, χρηστή διοίκηση, μετρήσιμο έργο, αποτέλεσμα.

Οι ετεροδημότες ανταποκρίθηκαν γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του Ξενοδοχείου CARAVEL από άκρη σε άκρη και με προσμονή, ενθουσιασμό, χαμόγελα και παλμό, ζήτησαν από τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν το πετυχημένο έργο τους, γιατί αυτό αξιολογείτε θετικά. Του ζήτησαν να συνεχίσει και να φέρει κι άλλο οξυγόνο και άπλετο φως στον Δήμο Ξηρομέρου, που στο πρόσφατο παρελθόν ήταν στο φάσμα της χρεοκοπίας.
 
Με την μεγαλειώδη, αυθόρμητη παρουσία των ετεροδημοτών, σφραγίστηκε ότι στις 8 του Οκτώβρη, ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης θα είναι ξανά ο νέος Δήμαρχος, με τη λέξη νέος να έχει κυριολεκτική σημασία. Νέος σε ιδέες, σε νοοτροπία, σε ύφος, σε ήθος, σε συμπεριφορά…
 
Η πολιτική έχει επιστρέψει στο Δήμο Ξηρομέρου, τα χαμόγελα και η αισιοδοξία επέστρεψαν οριστικά στους συμπολίτες μας, μετά από μία επιτυχημένη και γόνιμη 4ετία.
 
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που τίμησαν την παράταξη μας και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η παρουσία τους ήταν συγκλονιστική και έδωσε μεγάλη δύναμη και ορμή στην συνέχεια της προσπάθειας του Γιάννη Τριανταφυλλάκη και των συνεργατών - υποψηφίων του συνδυασμού του, η οποία έχει τύχει γενικής αποδοχής και στήριξης, οδεύοντας σε μία μεγάλη νίκη στις 8 Οκτωβρίου 2023.
 
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που παραβρέθηκαν, παρουσίασαν και προλόγισαν τον υποψήφιο Δήμαρχο μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη:
 
 • Τον γνωστό Δημοσιογράφο με καταγωγή από το Ξηρόμερο κ. Φώτη Καρύδα που ανέλαβε τον συντονισμό της εκδήλωσης.
 • Τον κ. Ισίδωρο Κούβελο, Πρόεδρο της Ολυμπιακής Ακαδημίας.
 • Τον βουλευτή Αιτ/νίας κ. Αθανάσιο Παπαθανάση.
 • Την εφοπλίστρια με καταγωγή από την Κανδήλα κα Ασπασία Μακρυγεώργου.
 • Τον κ. Βασίλειο Φεύγα, υπεύθυνο σύμβουλο επικοινωνίας και υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Ν.Δ.
 • Τον κ. Κωνσταντίνο Ποθητό, Αντιδήμαρχο Περιστερίου.
 • Τον κ. Καππέ, Δ/ντη του Γραφείου του βουλευτή Αιτ/νίας κ. Κώστα Καραγκούνη.
 • Τον κ. Λάμπρο Κεραμίδα, υποψ. Περιφερειακό Σύμβουλο Δυτ. Αττικής, πρώην Αντιδήμαρχο Περιστερίου.
 • Τον Αστακιώτη γιατρό κ. Δημήτριο Γουλέ, που απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη.
 • Την κα Βασιλική Διαγουμά, επικεφαλής Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ).
 • Την κα Ράνια Σαγιάκου, Δικηγόρο – Πρόεδρο της οργάνωσης κατά της κακοποίησης των γυναικών & παιδιών ‘’ΠΕΣΤΟ’’.
 • Τον κ. Φώτη Καϋμενάκη, Αστακιώτη και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής.
 • Τον συμπατριώτη μας κ. Θωμά Κρίθυμο, ορθοπεδικό, Δ/ντη κλινικής.
 • Τον κ. Νίκο Χάψα, υπεύθυνο Τύπου και Επικοινωνίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ.
 • Τον Δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Γκόλια
 • Την κα Ελίνα Μακρή, Αστακιώτισσα δημοσιογράφο.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο:
  

 

Φωτογραφίες: Γιάκιας Τσέλιος, Σπύρος Μπενέκος και Χρήστος Μπόνης (τους ευχαριστούμε πολύ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad