Άρθρο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου" Αθανάσιου Λιάγκου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Οκτωβρίου 2023

Άρθρο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου" Αθανάσιου Λιάγκου




ΚΑΛΩ τους Δημότες που αν και ακόμη δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας, έχουν όμως κοινές αξίες και όραμα και συμφωνούν στην ανάγκη οργανωμένης δράσης για την διεκδίκηση λύσεων στα σοβαρά προβλήματα του Δήμου μας, να συστρατευθούν μαζί μας. Όλοι μαζί στον αγώνα για να σταματήσει ο μαρασμός του Δήμο.

Ο μαρασμός του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα είναι εμφανής. Οι ευθύνες είναι διαχρονικές.

Αγροτικό και κτηνοτροφικό δίκτυο κατεστραμμένο, με δυσκολία πρόσβασης ή ακόμη και απροσπέλαστο.

Η διάνοιξη, κατασκευή και συντήρηση των αγροτικών και κτηνοτροφικών δρόμων πρέπει να είναι συνεχής και όχι με πρόχειρες επιδιορθώσεις προεκλογικής περιόδου, μόνο και μόνο για να εκμαιεύσουν ψήφους.

Η τουριστική ανάπτυξη στάσιμη για δεκαετίες.

Με την ανοχή και την ΠΑΓΕΡΗ απουσία των Δημοτικών Αρχών έχει μετατραπεί το παραλιακό μέτωπο Αστακού - Μύτικα σε άντρο αναρχίας και αυθαιρεσίας.

Η κατάσταση τείνει να μην είναι αναστρέψιμη. Όταν γύρω μας υπάρχει οργασμός τουριστικής ανάπτυξης με εξάμηνη και πλέον τουριστική περίοδο, σε περιοχές που δεν διαθέτουν αντίστοιχες με τις δικές μας φυσικές ειδυλλιακές πανέμορφες ακτογραμμές, εμείς δημιουργούμε συνθήκες που αποθαρρύνουν . και αν κάποιοι μικροεπιχειρηματίες δειλά -δειλά ξεφυτρώνουν σαν όαση στην έρημο, η ενός μηνός τουριστική περίοδος δεν είναι αρκετή για να στηρίξει τη βιωσιμότητα τους και δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας, απαραίτητη προϋπόθεση να παραμείνουν οι νέοι στην τόπο τους και όχι να αναγκάζονται να γίνονται εσωτερικοί και εξωτερικοί μετανάστες, με αποτέλεσμα καταγράφεται στον Δήμο μας αυτή η δημογραφική συρρίκνωση .

Η πλειοψηφία αυτών που ζητούν την ψήφο σας που δεν σκύβουν στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, δεν είναι νέα πρόσωπα, είναι οι ίδιοι γνώριμοι γυρολόγοι. Γιατί άραγε;

Μεταγραφές από συνδυασμό σε συνδυασμό που τα προηγούμενα χρόνια υπηρέτησαν την τοπική αυτοδιοίκηση σαν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κοινοτάρχες που δήθεν νοιάζονται για το κοινό καλό ενώ στην πράξη κόπτονται και εξυπηρετούν μόνο τα δικά τους και των ημετέρων τους ιδιοτελή συμφέροντα.

"Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει".

Έρχονται τώρα προεκλογικά σε κλίμα έντονης τοξικότητας με ανίερες κοκορομαχίες και με αλληλοκατηγορίες για το ποιος διασπάθισε περισσότερο δημόσιο χρήμα.

Έρχονται με πρόγραμμα εκθέσεων καλών ιδεών και υπόσχονται τα έργα τα μεγάλα ενώ δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα μικρά και απαραίτητα.

Μην τους ακούτε, είναι λόγια του αέρα και υποσχέσεις να χαϊδεύουν αυτιά που μετά τις εκλογές τα παίρνει ο άνεμος με σκοπό μόνο και μόνο να αρπάξουν την ψήφο σας .

Μην τους εμπιστεύεστε ! Δώστε τη ψήφο σας στη Λαϊκή Συσπείρωση, να δυναμώσει η φωνή της διεκδίκησης και του αγώνα για όλους τους δημότες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.


Λιάγκος Αθανάσιος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ξηρομέρου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad