Το κρουαζιερόπλοιο «Queen of the Οceans» μεταφέρεται στο λιμάνι του Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Οκτωβρίου 2023

Το κρουαζιερόπλοιο «Queen of the Οceans» μεταφέρεται στο λιμάνι του Αστακού


Μετά από 3,5 χρόνια ελλιμενισμού στην Πάτρα, το κρουαζιερόπλοιο «Queen of the Οceans», μεταφέρεται στο λιμάνι του Αστακού.

Το μήκους 271 μέτρων πλοίο με τη βοήθεια ρυμουλκών θα μετακινηθεί στο λιμάνι του Αστακού μέχρι να βρεθεί ναυπηγείο στο εξωτερικό για να πραγματοποιηθούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης, ώστε να ξεκινήσει και πάλι τα ταξίδια του.

Το κρουαζιερόπλοιο κατασκευάστηκε στην Ιταλία το 2000 από τα ναυπηγεία Fincantieri, έχει μήκος 271 μέτρα, εκτόπισμα 77.500 τόνους και μπορεί να μεταφέρει 2.272 επιβάτες και πλήρωμα 889 ατόμων.

Το σκάφος έχει εστιατόρια, μπαρ, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, καζίνο, πισίνες, ειδικές εγκαταστάσεις για παιδιά όλων των ηλικιών, γυμναστήριο και spa, προσομοιωτή γκολφ και άλλες εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των επιβατών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad