Δήμος Ξηρομέρου: Τροποποίηση Σχεδίου Πόλεως Αστακού στο Ο.Τ. 308 - Πρόσκληση όμορων ιδιοκτητών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Τροποποίηση Σχεδίου Πόλεως Αστακού στο Ο.Τ. 308 - Πρόσκληση όμορων ιδιοκτητών


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση Σχεδίου Πόλεως Αστακού στο Ο.Τ. 308, σε συνέχεια αιτήματος της κ. Τσιγάλογλου Αναστασίας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες, κάτοχοι ή νομείς των οποίων οι ιδιοκτησίες έχουν πρόσωπο στα Ο.Τ. 307, 308, 308Α και 309, του σχεδίου πόλεως Αστακού όπου πραγματοποιείται η προτεινόμενη τροποποίηση, να προσέλθουν στα γραφεία του Δήμου μας για την υποβολή τυχόν ενστάσεων λόγω της ανάρτησης του προτεινόμενου τοπογραφικού διαγράμματος, καθώς και της Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 37/2023, βάση της οποίας γίνεται αποδεκτή η τροποποίηση σχεδίου πόλεως Αστακού στο Ο.Τ. 308, στα πλαίσια συμμόρφωσης της διοίκησης στις δικαστικές αποφάσεις.

Τα σχέδια και η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραμείνουν αναρτημένα επί 15νθήμερο.

Η προθεσμία για την υποβολή ενστάσεων είναι 15 μέρες από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad