«Αγγίζοντας τα αστέρια»: Νέα δράση συνοδευτικών μέτρων για παιδιά και γονείς ωφελούμενους ΤΕΒΑ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Νοεμβρίου 2023

«Αγγίζοντας τα αστέρια»: Νέα δράση συνοδευτικών μέτρων για παιδιά και γονείς ωφελούμενους ΤΕΒΑ


«Αγγίζοντας τα αστέρια», Νέα δράση Συνοδευτικών Μέτρων για παιδιά και γονείς ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσκαλεί τους δικαιούχους να συμμετέχουν στην δράση «Αγγίζοντας τα αστέρια». Πρόκειται για μια εκπαιδευτική εκδρομή για μικρούς και μεγάλους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ των τριών Κοινωνικών Συμπράξεων (Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλ/νίας) της ΠΔΕ , στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2018-2019.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν τρεις εκδρομές με προορισμό την Αθήνα όπου τα παιδιά με τους γονείς τους θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ταινία στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο καθώς και να περιηγηθούν στην Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας κατά τις κάτωθι ημερομηνίες:

• Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, για ωφελούμενους ΤΕΒΑ Κ.Σ της Π.Ε. Αχαΐας
• Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, για ωφελούμενους ΤΕΒΑ Κ.Σ της Π.Ε. Ηλείας
• Κυριακή 19 Νοεμβρίου, για ωφελούμενους ΤΕΒΑ Κ.Σ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.


Στο πλαίσιο των ανωτέρω θα ακολουθήσει και επίσκεψη - παροχή γεύματος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο: 2611 100230, από 9:00-17:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pdeteba.gr.

Η δράση «Αγγίζοντας τα αστέρια» υλοποιείται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 από τις Κοινωνικές Συμπράξεις Π.Ε. Αχαΐας (MIS 5029643), Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (MIS 5029532) και Π.Ε. Ηλείας (MIS 5029803).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad