Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Νοεμβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!


Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου στηρίζει τη δράση φορέων που δραστηριοποιούνται ώστε να μην παραδοθεί η παραλιακή ζώνη Αστακού-Μύτικα και Εχινάδων νήσων στους μονοπωλιακούς ομίλους των ιχθυοκαλλιεργειών. Απαιτούμε την κατάργηση του προεδρικού διατάγματος.

Τα κέρδη τους μολύνουν τις ζωές μας!

Όχι στην εκμετάλλευση του παραλιακού μετώπου Αστακού-Μύτικα και Εχινάδων νήσων από τα μονοπώλια των ιχθυοκαλλιεργειών.

Οι συνέπειες ενός τέτοιου εγχειρήματος θα επιδράσουν αρνητικά στο βυθό της θάλασσας τον οποίο θα μολύνουν, θα οδηγήσουν σε ιδιωτικοποίηση και αποκλεισμό μεγάλων παράκτιων περιοχών με ό,τι συνεπάγεται για τους κατοίκους της περιοχής και τις μικρές τουριστικές επιχειρήσεις, θα επιταχύνουν τον αφανισμό των μικρομεσαίων ψαράδων που ήδη πλήττονται από την κοινή Ευρωπαϊκή πολιτική της Ε.Ε.

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα αποτελέσει την φωνή του λαού και των φορέων που αντιτίθενται σε αυτή και κάθε αρνητική -αντιλαϊκή εξέλιξη και θα συμβάλλει με κάθε μέσο για την κατάργηση του προεδρικού διατάγματος.

Θα βρεθούμε μαζί με τους κατοίκους της περιοχής στην πρώτη γραμμή του αγώνα των φορέων ώστε να αποτραπεί η επέλαση των επιχειρηματικών ομίλων στις θάλασσες της περιοχής μας. Θα βρεθούμε στο πλάι των εργαζομένων στις μονάδες ιχθυοκαλλιεργειών για τα δικαίωμα τους στη δουλειά με δικαιώματα!

Καλούμε το λαό της περιοχής να δώσουν μαζικά το παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς την περιοχή Καμπλάφκα, παραλιακή ζώνη Αστακού-Μύτικα την Κυριακή 26 Νοέμβρη και ώρα 12 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad