ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας: Βράβευση συναδέλφου για δωρεά μυελού των οστών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Νοεμβρίου 2023

ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας: Βράβευση συναδέλφου για δωρεά μυελού των οστών


Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α.  
Νομού Αιτωλοακαρνανίας

«Δωρεά μυελού των οστών». Το άκουσμα της έκφρασης μπορεί να «ξενίζει» πολλούς από εμάς. Στην πραγματικότητα όμως είναι μία διαδικασία που δεν επιφέρει καμία απολύτως επιβάρυνση στην υγεία του δότη σώζει όμως την ζωή του λήπτη. Η παγκόσμια «δεξαμενή» με εθελοντές δότες μυελού των οστών περιλαμβάνει περίπου 40 εκατομμύρια συνανθρώπους μας. Επειδή όμως οι πιθανότητες να βρεθεί συμβατός δότης είναι πολύ μικρές δεν βρίσκεται ούτε σε αυτή την παγκόσμια «δεξαμενή».

Δημήτρης Ζαρέντης. Συνάδελφος, εθελοντής δότης μυελού των οστών και «ευλογημένος» καθώς βρέθηκε συμβατός και είναι έτοιμος να χαρίσει ζωή σε συνάνθρωπό μας με λευχαιμία.

Εμείς ως ελάχιστη αναγνώριση του μεγαλείου της δωρεάς στο συνάνθρωπο βραβεύσαμε τον συνάδελφο.

Δημήτρη συγχαρητήρια και ελπίζουμε η ενέργειά σου να αποτελέσει παράδειγμα ώστε και άλλοι συνάνθρωποί μας να γίνουν δωρητές «ζωής».


Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad