Ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον ΕΛΛΑΔΑ FM 94,3 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Νοεμβρίου 2023

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον ΕΛΛΑΔΑ FM 94,3


Ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, για το σοβαρότατο θέμα των νέων μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας και της επέκτασης υπαρχουσών στο παράκτιο μέτωπο Αστακός - Μύτικας και τη νήσο Κάλαμο, στο ραδιόφωνο του Ελλάδα FM 94,3 και στο Δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργιάδη, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου το απόγευμα.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης επιχειρηματολογεί για τον λαθεμένο σχεδιασμό της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, εξηγεί πως περιλήφθησαν ξαφνικά οι ακτές του Δήμου σε ζώνες Π.Ο.Α.Υ, επισημαίνει ότι ένα λάθος πάει να διορθωθεί με ένα μεγαλύτερο λάθος και τονίζει ότι ο Δήμος Ξηρομέρου και οι κάτοικοι αυτό δεν θα το επιτρέψουν.

Ακούστε την διάρκειας 12 λεπτών εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου, που μιλά αναλυτικά για το μεγαλύτερο πρόβλημα στην αναπτυξιακή προοπτική και την μελλοντική φυσιογνωμία του Δήμου Ξηρομέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad