Χριστούγεννα με εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Αμφιλοχίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Δεκεμβρίου 2023

Χριστούγεννα με εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Αμφιλοχίας


Φανταστικά Χριστούγεννα με εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Αμφιλοχίας!

Τα φετινά Χριστούγεννα στο Δήμο Αμφιλοχίας θα είναι φανταστικά! Ανάβουμε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας, αναζητούμε τον κρυμμένο θησαυρό και διασκεδάζουμε με μουσικές εκδηλώσεις και πολλά παιχνίδια!

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Χαλκιόπουλο και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Μενίδι, φωταγωγούμε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και απολαμβάνουμε το γιορτινό μουσικό πρόγραμμα που μας προσφέρουν οι «Συνεπιβάτες».

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην κεντρική πλατεία Αμφιλοχίας, ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας και υποδεχόμαστε τους βασιλιάδες της διασκέδασης Kings σε μια «δυνατή» συναυλία γεμάτη κέφι! Τους μικρούς μας φίλους τους περιμένουν παιχνίδια, κατασκευές και χειροτεχνίες, facepainting, πάνελ φωτογράφισης και πολλές άλλες εκπλήξεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad