Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Δεκεμβρίου 2023

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10:30 η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων "Τα Κοροντα" στην αίθουσα της ΠΑΝ.ΣΥ.

Στη γενική Συνέλευση υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή και έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα του Συλλόγου και του χωριού.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία Πρόεδρος της Γ.Σ. για τη διεύθυνση των εργασιών εκλέχθηκε ο Γεωργούλας Κωνσταντίνος.

Τον ετήσιο απολογισμό διάβασε στους παρευρισκομένους ο πρόεδρος κ. Ταξιάρχης Σάββας. 

Στη συνέχεια εκ μέρους της εξελεγκτικής επιτροπής το λόγο πήρε Ο κ. Αλέξανδρος Σάββας και στη συνέχεια ο ταμίας του συλλόγου κ. Μακης Ζορμπάς διάβασε τον ετήσιο οικονομικό απολογισμό του συλλόγου..

Στη συνέλευση ο κ. Δημήτρης Στεργίου πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για επίκαιρα θέματα που αποσχολύν το Ξηρόμερο και ειδικότερα αναφέρθηκε για την ΠΟΑΥ όπου και ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Ιωάννης Δημητρούκας, Ιστορικός Συγγραφέας.

Μετά το πέρας των εργασιών της Γ.Σ. η Εφορευτική Επιτροπή διενήργησε τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ε.Ε. και αντιπροσώπου στην ΟΠΣΥΞ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad