Προσφορά δώρων του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών στο Νηπιαγωγείο Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Δεκεμβρίου 2023

Προσφορά δώρων του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών στο Νηπιαγωγείο Αστακού


O Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών για δεύτερη συνεχή χρόνια, θα προσφέρει στους μαθητές του Νηπιαγωγείου Αστακού ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο, ένα εξαιρετικό επιτραπέζιο παιχνίδι, προσφορά της μεγάλης Εταιρείας παιχνιδιών Desyllas group. Η πολύ μεγάλη αυτή εταιρεία η οποία ειδικεύεται στα επιτραπέζια παιχνίδια ανταποκριθηκε θετικά στο αίτημά μας προσφέροντας το Χριστουγεννιάτικο μποναμά στα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας δίνοντας τους ακόμη μεγαλύτερη χαρά στις εορταστικές ήμερες των Χριστουγέννων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ιδιοκτήτη κ. Αναστάσιο Δεσύλλα αλλά και τον Sales and Marketing Director της Desyllas Group Χρήστο Τζαφόλια που χωρίς την συνδρομή του δεν θα είχαμε πετύχει απολύτως τίποτε. Τόσο κατά την περσινή χρόνια όσο και για την φετινή, η συναίνεση στο αίτημά μας ήταν και καθοριστική και θετική.

Ο Σύλλογός μας δεσμεύεται να επιβραβεύσει τις δυο εξαιρετικές προσωπικότητες της Εταιρείας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Χριστουγεννιάτικη τελετή παράδοσης των δώρων θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12.30 στο Νηπιαγωγείο του Αστακού παρουσία των διδασκόντων, του Δημάρχου, του αρμοδίου Αντιδημάρχου της Πρόεδρου του Τ.Δ. Αστακού και φυσικά των γονέων για να τους ευχηθούμε τα χρόνια πολλά εν όψη των εορτών.

TO Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad