Διενοριακό τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Δεκεμβρίου 2023

Διενοριακό τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας


Διενοριακό τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσοτέρων από τριακοσίων παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου πραγματοποιήθηκε το Διενοριακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Το Τουρνουά διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στο Αγρίνιο, στις ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της ποδοσφαιρικής ακαδημίας «ΕΛΠΙΔΕΣ» στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά.

Συμμετείχαν δέκα ομάδες Δημοτικού και δέκα ομάδες Γυμνασίου Λυκείου από τα Κατηχητικά Σχολεία των Ενοριών Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, Αγίας Τριάδος Αγρινίου, Αγίας Παρασκευής Αγρινίου, Αγίου Αντωνίου Αγρινίου, Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, Αγίου Αντωνίου Αγρινίου, Αγίου Νικολάου Λουτρού Αμφιλοχίας, Αγίας Παρασκευής Αμφιλοχίας, Αγίας Παρασκευής Μεσολογγίου, Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας, Αγίου Δημητρίου Νεαπόλεως, Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου, Αποστόλου Παύλου Μεγάλης Χώρας, Αγίων Αποστόλων Αγγελοκάστρου, Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου, Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου, Αγίου Αθανασίου Μεσολογγίου, Αγίου Νικολάου Στράτου και Αγίου Δημητρίου Καινουργίου.

Στο πρωτάθλημα του Δημοτικού την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Ενορία της Αγίας Παρασκευής Αγρινίου, την δεύτερη θέση η ομάδα της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής Αμφιλοχίας και την τρίτη θέση η ομάδα της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας.

Στο πρωτάθλημα Γυμνασίου – Λυκείου την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, την δεύτερη θέση η ομάδα της Ενορίας του Αποστόλου Παύλου Μεγάλης Χώρας και την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι ομάδες των Ενοριών του Αγίου Νικολάου Στράτου, του Αγίου Σπυρίδωνος και του Αγίου Αθανασίου Μεσολογγίου.

Την απονομή των κυπέλων στους νικητές και των μεταλλίων σε όλα τα παιδιά έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχία του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Κατηχητικών Σχολείων, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και συνεχάρη τους συμμετέχοντες, τους γονείς τους που ήταν παρόντες, τους υπευθύνους ιερείς και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Τόνισε στα παιδιά, ότι παρόλο που διαγωνίστηκαν σε διαφορετικές ομάδες δεν παύει να είναι όλοι αδέρφια, γιατί ανήκουν στην ίδια οικογένεια που είναι η Εκκλησία.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο
https://photos.app.goo.gl/HZFCt29RBTykqy679

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad