Συνεργασία Δήμου Ξηρομέρου με την Healthy Seas για δράσεις καθαρισμού σημείων ρύπανσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Δεκεμβρίου 2023

Συνεργασία Δήμου Ξηρομέρου με την Healthy Seas για δράσεις καθαρισμού σημείων ρύπανσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος


Χορήγηση Αιγίδας για δράσεις καθαρισμού σημείων ρύπανσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, από υλικά που προέρχονται από εγκαταλελειμμένες ιχθυοκαλλιέργειες, στην Healthy Seas.

Κατόπιν επίσημου αιτήματος της Healthy Seas, ο Δήμος Ξηρομέρου προχωρά σε συνεργασία μαζί της, με την χορήγηση της αιγίδας, για δράσεις καθαρισμού σημείων ρύπανσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, από υλικά που προέρχονται από εγκαταλελειμμένες ιχθυοκαλλιέργειες.

Το πρόβλημα της επιβάρυνσης του βυθού και των ακτών του Δήμου Ξηρομέρου από τις ιχθυοκαλλιέργειες είναι υπαρκτό, το αντιλαμβάνονται και το γνωρίζουν όλοι και ο Δήμος μέσα από αυτή την συνεργασία, κάνει ένα βήμα για να αντιμετωπίσει το υπαρκτό πρόβλημα.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

- HEALTHY SEAS.signed.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad