Σήμερα στις 10:00 μ.μ. στην εκπομπή ''Φάσμα'' της ERTnews, η λαθεμένη χωροθέτηση της Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Ιανουαρίου 2024

Σήμερα στις 10:00 μ.μ. στην εκπομπή ''Φάσμα'' της ERTnews, η λαθεμένη χωροθέτηση της Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας


Σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 10:00 μ.μ. στην εκπομπή ''Φάσμα'' στο κανάλι ERTnews (https://www.ert.gr/enimerosi/fasma-main/), αφιέρωμα-έρευνα στο πρόβλημα των ιχθυοκαλλιεργειών και τη λαθεμένη χωροθέτηση της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.

Καλούμε τους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου και όλους τους Αιτωλοακαρνάνες να την παρακολουθήσουν, για να κατανοήσουν το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δυτικές ακτές της Αιτ/νίας, από την αλόγιστη επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών, που θα στερήσουν το παράκτιο μέτωπο Αστακός – Μύτικας από την αναψυχή των πολιτών.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad