Κλειστές οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας λόγω συμμετοχής του στις κινητοποιήσεις κατά της κατάργησης του Πρωτοδικείου Αγρινίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Ιανουαρίου 2024

Κλειστές οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας λόγω συμμετοχής του στις κινητοποιήσεις κατά της κατάργησης του Πρωτοδικείου Αγρινίου


Κλειστές θα παραμείνουν οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας σε όλη την περιφερειακή ενότητα από τις 9.30 π.μ. στις 30/01/2024 συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις κατά της κατάργησης του Πρωτοδικείου Αγρινίου.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις κατά της κατάργησης του Πρωτοδικείου Αγρινίου.
 
Η θέση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας όπως διατυπώθηκε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην επιφάνεια το θέμα είναι η διατήρηση του δικαστικού χάρτη στην Αιτωλοακαρνανία ως έχει.
 
Καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. , προκειμένου όλοι να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την παραμονή του Πρωτοδικείου στο Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad