Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στην 3η Σύνοδο για το δημογραφικό πρόβλημα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Ιανουαρίου 2024

Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στην 3η Σύνοδο για το δημογραφικό πρόβλημα


Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου με το Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στην 3η Σύνοδο για το δημογραφικό πρόβλημα, με τίτλο: «Αντιμετώπιση της δημογραφικής έκτακτης ανάγκης - Ο ρόλος της Επιστήμης, των Κυβερνήσεων και των πολιτών» από το ECONOMIST IMPACT.

Στην διάρκεια της Συνόδου δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουμε και να συνομιλήσουμε με την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Δημοκρατία και την Δημογραφία, κα Dubravka Suica.

Έχοντας υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση Α' βαθμού, ως Δήμαρχος του Dubrovnik, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που αφορούν μικρούς περιφερειακούς μη-αστικούς Δήμους και των προκλήσεων που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε προτεινόμενα μέτρα και στρατηγικές αντιμετώπισης του φαινομένου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συνεργάτη της Αντιπροέδρου, κο Toma Sutic, για την προετοιμασία της συνάντησης και τον δίαυλο επικοινωνίας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad