Δήμος Ξηρομέρου: Σε συνεχή λειτουργία η φόρμα υποβολής για αιτήματα - παράπονα δημοτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Ξηρομέρου: Σε συνεχή λειτουργία η φόρμα υποβολής για αιτήματα - παράπονα δημοτών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ - ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

Στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των Δημοτών για αιτήματα - παράπονα που υφίστανται ή τυχόν δεν έχουν διεκπεραιωθεί έγκαιρα και του ελέγχου των διαδικασιών που ακολουθούνται εντός των υπηρεσιών, σας γνωρίζουμε πως στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosxiromerou.gr, έχει δημιουργηθεί στην αρχική σελίδα η ενότητα:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αιτήματα - Παράπονα

Εκεί μπορείτε να καταχωρείτε το αίτημα σας και πολύ απλά και εύκολα από το smartphone ή τον υπολογιστή σας, να συμπληρώνετε την φόρμα ανεβάζοντας συνοδευτικά ως και 10 αρχεία (φωτογραφίες, κείμενο κ.λ.π - απαραίτητος ο λογαριασμός Google), ώστε να εξεταστεί η καθυστέρηση του ή η διεκπεραίωση του.

Για όσους δυσκολεύονται στη χρήση της τεχνολογίας μπορούν να επικοινωνούν στο 2646041482.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad