Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης: «Όχι άλλη υποβάθμιση για την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Ιανουαρίου 2024

Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης: «Όχι άλλη υποβάθμιση για την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας»


«Όχι άλλη υποβάθμιση για την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας» διαμήνυσε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος στον Υπουργό Δικαιοσύνης

Το αίτημα να μην υποστεί άλλη υποβάθμιση η Ιερή Πόλη Μεσολογγίου, πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, και να μην υπάρξει καμία αλλαγή στη λειτουργία του Πρωτοδικείου, μετέφερε σήμερα, Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος στη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Χρήστο Παΐσιο, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου συναντήθηκε με τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη και τον υφυπουργό Ιωάννη Μπούγα, προκειμένου να διατρανώσει το δίκαιο αίτημα να μην καταργηθεί το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου και να παραμείνει ως έχει ο «Δικαστικός Χάρτης» στην Αιτωλοακαρνανία, λαμβάνοντας υπόψη αντικειμενικά κριτήρια αλλά και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Την ίδια ώρα, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ι.Π. Μεσολογγίου, λάμβανε χώρα μεγάλη συγκέντρωση πολιτών, δικαστικών και δημοτικών υπαλλήλων, δικηγόρων, καταστηματαρχών και φορέων, κατά του διαφαινόμενου σχεδίου απομάκρυνσης του Πρωτοδικείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad