Αγρίνιο: Δεκάδες απόπειρες εξαπάτησης πολιτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Μαρτίου 2024

Αγρίνιο: Δεκάδες απόπειρες εξαπάτησης πολιτών


Πολλές απόπειρες απάτης βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή του Αγρινίου τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, επιτήδειοι τηλεφωνούν σε πολίτες παριστάνοντας άλλα πρόσωπα (αστυνομικούς, ιατρούς κλπ) και με το πρόσχημα πως συγγενικό τους πρόσωπο ενεπλάκη σε τροχαίο.

Στη συνέχεια τους ζητούν χρηματικά ποσά είτε για την κάλυψη ιατρικών εξόδων είτε για την αποφυγή των συνεπειών του νόμου, ύστερα από το δήθεν τροχαίο ατύχημα.

Η αστυνομία ερευνά προσεκτικά τα περιστατικά και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για συνεργούς, που πιθανόν οι απατεώνες να έχουν στην περιοχή, ως «εισπράκτορες» των ποσών που ζητούν.

Παράλληλα, σχηματίζεται από την Υ.Α. Αγρινίου σχετική δικογραφία για απόπειρες εξαπάτησης.

Η Αστυνομία, τέλος, εφιστά την προσοχή των πολιτών για παρόμοια συμβάντα και προτρέπει τους πολίτες να ενημερώνουν τις αρχές όταν γίνονται αποδέκτες τέτοιων τηλεφωνημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad