Ενημέρωση του εκκλησιαστικού συμβουλίου Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αστακού προς αποκατάσταση της αλήθειας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση του εκκλησιαστικού συμβουλίου Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αστακού προς αποκατάσταση της αλήθειας


Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αστακού με έκπληξη παρακολούθησε σήμερα μία ανάρτηση η οποία μιλά για την απομάκρυνση του Εσταυρωμένου από την Αγία τράπεζα του Ιερού Ναού και μάλιστα με εντολή του σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ.Δαμασκηνού.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας το εκκλησιαστικό συμβούλιο ενημερώνει τους πιστούς πως ο Εσταυρωμένος απομακρύνθηκε προσωρινώς για να συντηρηθεί και να επανατοποθετηθεί στη θέση του σε μία καινούρια βάση που δημιουργήθηκε, με σκοπό την διεύρυνση του χώρου πίσω από την Αγία Τράπεζα. Μάλιστα μετά από αυτές τις εργασίες έχει ήδη επανατοποθετηθεί.

Εκ του εκκλησιαστικού συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad