Χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο το Μεσολόγγι - Προκλήθηκαν ζημιές και διακοπή ρεύματος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Μαρτίου 2024

Χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο το Μεσολόγγι - Προκλήθηκαν ζημιές και διακοπή ρεύματος


Ο Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου ενημερώνει ότι κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024, η περιοχή του Μεσολογγίου χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο ο οποίος προκάλεσε ζημιές σε διάφορα σημεία της πόλης, εξαιτίας των οποίων προκλήθηκε και εκτεταμένη διακοπή ρεύματος.

Οι ζημιές εντοπίζονται προς το παρόν σε συγκεκριμένα σημεία και περιλαμβάνουν πτώσεις δέντρων, στύλων ηλεκτροδότησης κλπ, ειδικά στην περιοχή του κοιμητηρίου Αγίου Λαζάρου, την οποία και συνιστούμε να αποφεύγετε για τη σημερινή μέρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου κινητοποιήθηκαν άμεσα και αποκαθιστούν τα προβλήματα όπου υπάρχουν. Με το φως της ημέρας θα γίνει πλήρης καταγραφή και αποκατάσταση ζημιών οφειλόμενων σε πτώση δέντρων στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, στον οδοφωτισμό ή όποιου άλλου είδους προβλήματα παρουσιάστηκαν.

Παρακαλούμε τους δημότες εφόσον εντοπίζουν καταστροφές (πτώσεις δέντρων, καλώδια στο δρόμο, πτώσεις στύλων ή άλλου είδους προβλήματα) που προήλθαν από το έντονο αυτό καιρικό φαινόμενο, να τα αναφέρουν στον τηλεφωνικό αριθμό 2631024730 ώστε να γίνεται άμεσα εκτίμηση και παρέμβαση για την αποκατάστασή τους.

Το κοιμητήριο του Αγίου Λαζάρου θα παραμείνει κλειστό σήμερα 12-3-2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad