Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Μαρτίου 2024

Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ύστερα από 14 μήνες ακροαματικής διαδικασίας, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου διέπραξε τόσο το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όσο και αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η απόφαση του δικαστηρίου ελήφθη ομόφωνα, με την πρόεδρο της έδρας να αναφέρει:

“Το δικαστήριο έκρινε ενοχή ομόφωνα την κατηγορούμενη για την κατ’εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως κατηγορείται και δη για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 11/4/21 και την τετελεσμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 29/1/22 τελώντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η αναλυτική και εκτενή θέση θα προκύψει με την καθαρογραφή της απόφασης“.

Η Ρούλα Πισπιριγκου άκουσε ανέκφραστη την απόφαση.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η υπεράσπιση δεν θα υποβάλει αίτημα ελαφρυντικών, εμμένοντας στην αθώωση της Ρούλας Πισπιριγκου.

Κατά την αγόρευση της εισαγγελέως επί των ποινών, προτάθηκε στο δικαστήριο η επιβολή ισόβιας κάθειρξης για την Ρούλα Πισπιριγκου. Όπως ανέφερε, «για να μπορέσει να χαρακτηριστεί η απόφαση καταδικαστική οφείλει να επιβληθεί μια ποινή όπως ορίζει ο νόμος. Με βάση την πάγια νομολογία προβλέπεται μόνο η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad