Δήμος Ξηρομέρου: Ξεκίνησε από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ η υλοποίηση των Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Απριλίου 2024

Δήμος Ξηρομέρου: Ξεκίνησε από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ η υλοποίηση των Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών


Ενημερώνουμε τους αγρότες του Δήμου Ξηρομέρου, ότι το κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Μεσολογγίου, του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ξεκίνησε την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών, έως το πρώτο εξάμηνο του 2025, στo πλαίσιο της ενταγμένης Πράξης: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Δικαιούχους Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις του υπομέτρου 6.1: «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020 για τις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης, των οποίων οι Πράξεις εντάχθηκαν στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης (έτος 2021) του υπομέτρου 6.1.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΑ 2 ΕΓΓΡΑΦΑ:
6.1_ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ_ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΚ.pdf 
6.1_ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ_ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΟΜΗ .pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad