Πραγματοποιήθηκε ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος στους εργαζόμενους του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος στους εργαζόμενους του Δήμου Ξηρομέρου


Πραγματοποιήθηκε ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος που οργάνωσε ο Δήμος Ξηρομέρου με την στήριξη του συλλόγου των υπαλλήλων των εργαζομένων ΟΤΑ Αιτ/νίας και υλοποιήθηκε από το ΒΣΣ του Δήμου μας.

Η δράση είχε ως στόχο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας να ευαισθητοποιήσει τους εργαζομένους του Δήμου Ξηρομέρου στην αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου και της πρόληψης σε σύγχρονα νοσήματα.

Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους που προσήλθαν και σε συνεργασία με τον Ιατρό Εργασίας και το ΒΣΣ, σχεδιάζονται δράσεις για την υγιεινή και την ασφάλεια στο χώρο της εργασίας, ενημερώσεις και προγράμματα πρόληψης.

Να τονίσουμε ότι η Δομή του ΒΣΣ, διαχρονικά προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ευάλωτες ομάδες και στο κοινωνικό σύνολο.

Με τη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου και φορέων συνεισφέρει σε δράσεις εξωστρέφειας με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας και της κοινωνικής συνοχής.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad