Κένταυρος Αστακού: Την 5η θέση κατέλαβε ο αθλητής Βούρτσας Δημοσθένης, στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στη Βουλγαρία - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Απριλίου 2024

Κένταυρος Αστακού: Την 5η θέση κατέλαβε ο αθλητής Βούρτσας Δημοσθένης, στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στη Βουλγαρία


ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΚΑΤΈΛΑΒΕ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΒΟΥΡΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "HEREYA OPEN" ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!

Ο αθλητής του Κενταύρου ο οποίος αγωνίστηκε με την ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΤΑΝΕ) μετά την νίκη του φτάνοντας στον προημιτελικό,  ηττήθηκε οριακά μετά από μια πολύ δυνατή εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 5η θέση. 

Ο Κένταυρος ευχαριστεί την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος και την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την ευκαιρία που έδωσε στον αθλητή μας να διακριθεί, να αποκτήσει εμπειρίες και να νιώσει μέλος μιας δυνατής Ελληνικής Αποστολής η οποία κατέλαβε την 2η Θέση στην γενική κατάταξη στους παίδες και στους εφήβους!!! 

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον Ενωσιακό προπονητή Κύριο Μπακογιώργο Δημήτριο για την αγωνιστική καθοδήγηση του αθλητή μας και πολλά συγχαρητήρια στον Δημοσθένη ο οποίος έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad