Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου: Ψήφισμα για τον θάνατο του Παναγιώτη Κοντού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Απριλίου 2024

Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου: Ψήφισμα για τον θάνατο του Παναγιώτη Κοντού


Αρ. πρωτ. 25

Αθήνα, 31 Μαρτίου 2024

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα, μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΤΟΥ

Αναπληρωτή Καθηγητή και Προϊσταμένου Γραμματείας του Πανεπιστημίου Αθηνών επί σειρά ετών με πλούσια και πολυδιάστατη συνολική προσφορά τόσο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όσο και την Ανώτατη Eκπαίδευση γενικότερα.

Γεννήθηκε στη Γουριά Μεσολογγίου, όπου τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αιτωλικού και ήταν πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο (Η.Π.Α.) στη Θεωρητική Γλωσσολογία.

Υπήρξε από τους πιο ενεργούς εθελοντές στα Αιτωλοακαρνανικά δρώμενα. Αγαπούσε πραγματικά την Αιτωλοακαρνανία και ως πρόεδρος της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ( ΑΙ.ΠΟ.Ε.) ήταν πάντα παρών, σε όποια πολιτιστική εκδήλωση ή κίνηση προς όφελος του Ξηρομέρου και της Αιτωλοακαρνανίας, βοηθώντας και συνεργαζόμενος με τους πολιτιστικούς Συλλόγους των ετεροδημοτών στην Αθήνα, την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (ΟΠΣΥΞ) συνδιοργανώνοντας παρουσιάσεις βιβλίων, ημερίδων κ.ά.

Το Κεντρικό Συμβούλιο εκτιμώντας την αστείρευτη προσφορά του, την ευγένεια, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ότι απετέλεσε εξαίρετο παράδειγμα Αιτωλοακαρνάνα,

Ψ Η Φ Ι Ζ Ε Ι

1. Να εκπροσωπηθεί στην κηδεία το Κεντρικό Συμβούλιο.
2. Να επιδοθεί το ψήφισμα αυτό στην οικογένεια του εκλιπόντος.
3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Αιτωλοακαρνανικό τύπο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Για το Κεντρικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτρης Στεργίου                    Κων/νος Γεωργούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad