1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος σε Αστακό και Μύτικα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαΐου 2024

1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος σε Αστακό και Μύτικα


Η 1η μοτοσυκλετιστική συνάντηση είναι ένα τριήμερο φεστιβάλ μοτοσυκλέτας, ένα γεγονός που αναδεικνύει τον μοτοσυκλετιστή και τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς συμφέροντα, με καλεσμένους όλες τις μοτοπαρέες και ανεξάρτητους μοτοσυκλετιστές.

Μια ιδέα που γεννήθηκε προ διετίας περίπου, από φίλους, που ήρθε η ώρα για την πραγματοποίησή του πρώτου και μοναδικού Φεστιβάλ μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα.

Μια συνάντηση που υλοποιείται από μοτοσυκλετιστές και απευθύνεται σε μοτοσυκλετιστές, χωρίς την οικονομική συμμετοχή στο τριήμερο των εκδηλώσεων (εκτός της διαμονής και της διατροφή μας).

Ο Δήμος Ξηρομέρου, που λαμβάνει χώρα το 1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών, σε Μύτικα και Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, χρηματοδοτεί ζωντανή ελληνική βραδιά στις 22/06 στην περιοχή του Μύτικα και στις 23/06 στη περιοχή του Αστακού, Rock συγκρότημα με ελληνικά και ξένα τραγούδια με δωρεάν είσοδο.

Επίσης θα διανεμηθούν σε όλους τους οδηγούς δωρεάν αναμνηστικά μπλουζάκια και τιμητικές πλακέτες στις μοτοπαρέες που θα παραβρεθούν κοντά μας, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στις 24/06 το πρωί.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.

Ένα φεστιβάλ που την ιστορία του, θα την γράψουν οι μοτοπαρέες, οι ελεύθεροι μοτοσυκλετιστές και όλοι εμείς που θα λάβουμε μέρος σε αυτή την όμορφη γιορτή του μοτοσυκλετισμού.

Ο περαιτέρω σκοπός του φεστιβάλ είναι να ταξιδεύει κάθε χρόνο σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, αναλαμβάνοντας το κάθε φορά άλλοι φίλοι ή άλλες μοτοπαρέες.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συμμετοχή σας.

Ραντεβού στις 22/06 στην έναρξη του 1ου Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος 2024.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad