Αγρίνιο: Το θεατρικό έργο «Την… Κάναμε Λαχείο!" στο Παπαστράτειο Μέγαρο την Τετάρτη 22/5 - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαΐου 2024

Αγρίνιο: Το θεατρικό έργο «Την… Κάναμε Λαχείο!" στο Παπαστράτειο Μέγαρο την Τετάρτη 22/5


Μετά τη μεγάλη αποδοχή και τα θερμά σχόλια όσων είδαν την πρεμιέρα μας στις 17/4 της θεατρικής μας κωμωδίας ‘‘Την… Κάναμε Λαχείο!’’, η παράσταση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 22/5 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου ώρα 21:15

Όλα τα έσοδα θα πάνε υπέρ τους σκοπούς του Σωματείου ΦΛΟΓΑ, που υποστηρίζει οικογένειες με παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο.

Το καστ των ηθοποιών απέσπασε το θερμό χειροκρότημα στην πρεμιέρα και αξίζει να τους αναφέρουμε με αλφαβητική σειρά: Χρήστος Κυριαζής, Δώρα Μανίκα, Ζέτα Ξαξίρη, Σπυριδούλα Παπαϊωάννου, Σεραφείμ Τσιουγκρής, Λάζαρος Τσόλκας και Μάργια Φώλου. Στο τραγούδι είναι ο Παναγιώτης Σιάτρας, την μουσική την έγραψε ο Κωνσταντίνος Σαμψών ενώ εμφανίζονται και δύο νεαροί ως μουσικοί του δρόμου, οι Θοδωρής και Θωμάς Κουτσουπιάς.

Τα ηχητικά και οι φωτισμοί είναι του Βασίλη Καπελλάκη, τα σκηνικά έγιναν από ομάδα του ΑΝ.ΘΕ.Α., ενώ τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι του Λαζάρου Τσόλκα.

Το εισιτήριο είναι ιδιαίτερα προσιτό (5 ευρώ) και καλούμε τον κόσμο του Αγρινίου να υποστηρίξει αυτήν την προσπάθεια και παράλληλα να απολαύσει μια σύγχρονη κωμωδία, κατάλληλη για όλη την οικογένεια.

Το έργο είναι διαθέσιμο για Συλλόγους και Δήμους για την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στην ιστοσελίδα: www.opentheater.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad