Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στην Πάλαιρο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαΐου 2024

Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στην Πάλαιρο


Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στην Πάλαιρο

Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας με θέμα «Ας Γιορτάσουμε μαζί την Ημέρα της Ευρώπης». Οργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Κέντρο Europe Direct σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Εικαστικό Σύλλογο Παλαίρου «Χρώματα» και τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Αθανάσιος Κασόλας, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Παλαίρου Παναγιώτης Πανταζής, η Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος- Εντεταλμένη σε θέματα Ισότητας και Άρσης Κοινωνικών Ανισοτήτων Αμαλία Βούλγαρη, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παλαίρου Αθανάσιος Λίτος και η Πρόεδρος του Εικαστικού Συλλόγου Παλαίρου Σπυριδούλα Ζερβούλη.

Στη συνέχεια έλαβε τον λόγο η εισηγήτρια, επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Ελλάδος και μέλος της Επιτροπής Ισότητας Μαρία Βουτσινά που αναφέρθηκε στο θέμα της εκδήλωσης, ενώ οι μικροί μαθητές του Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου γέμισαν την πλατεία με έργα της ζωγραφικής τους Τέχνης.

Η εκδήλωση, την οποίαν τίμησαν με την παρουσία τους, η δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας κα Νικολού, φορείς της τοπικής κοινωνίας, μέλη συλλογικοτήτων από την ευρύτερη περιοχή, παραγωγοί τοπικών προϊόντων, ενεργοί πολίτες και εθελοντές, υποστηρίχθηκε με εκθέματα από τον Σύλλογο Γυναικών Παγωνιάς, τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου Βόνιτσας, την Εθελοντική Ομάδα Παλαίρου, τον Σύλλογο Απανταχού Παλαιριωτών «η Κεχροπούλα», τις Εικαστικές Δημιουργίες Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμοργιανών «η Αιχμή», τον Χορευτικό Όμιλο Παλαίρου, το Βιολογικό Αγρόκτημα Βέργα και την Τοπική Κοινότητα Παλαίρου.

Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι καθηγητές μουσικής, Αριστείδης Χατζάρας και Θωμάς Δημητρακόπουλος.

Την εκδήλωση συντόνισε η Παρθενία Χαρίτου, πρόεδρος της ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ ΑΜΚΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad