Κατούνα: 7ος αγώνας δρόμου "MEDEON RUN 2024" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Ιουνίου 2024

Κατούνα: 7ος αγώνας δρόμου "MEDEON RUN 2024"


7ος Αγώνας Δρόμου ΚΑΤΟΥΝΑΣ 2024 

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ προκηρύσσει την διοργάνωση του 7ου Αγώνα δρόμου MEDEON RUN 2024 αποστάσεις 1000 + 5000 + 7400 μέτρων. 

Ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στην φιλόξενη Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 και ώρα 7:00 μμ. Η αφετηρία για το μαθητικό αγώνα των 1000 μέτρων θα βρίσκεται βορειοδυτικά του χωριού στην πλατεία Αχυρών ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Κατούνα. Οι δρόμοι των 5000 και 7400 μέτρων θα έχουν ως αφετηρία αλλά και τερματισμό διαγράφοντας έναν κύκλο του χωριού την πλατεία της Κατούνας. Για την ασφάλεια του αγώνα θα υπάρχουν ιατροί και νοσηλευτές που θα υποστηρίξουν τους αθλητές. Ακόμη κατά την διάρκεια του αγώνα η διαδρομή θα είναι φυλασσόμενη από την τροχαία και ομάδα εθελοντών για την ασφαλή κίνηση των αθλητών. 

Αγώνας δρόμου 1000 μέτρων. Ώρα εκκίνησης 7:00 μμ. 

Αφετηρία: Πλατεία Αχυρών Κατούνας. 

Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Κατούνας. 

Παροχές: Χρονομέτρηση, Αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες Τροφοδοσία με νερό χυμό και μπανάνες στον τερματισμό . 

Περιγραφή διαδρομής: Η διαδρομή είναι στο μεγαλύτερο τμήμα της επίπεδη. Με αφετηρία την πλατεία Αχυρών που βρίσκεται αριστερά στο δρόμο προς Τρύφο και Νήσσα κατευθύνεται προς το κέντρο της Κατούνας μέσω της κεντρικής οδού (Μαυρομματαίων). 

Αγώνας δρόμου 5000 μέτρων. Ώρα εκκίνησης 7.30 μμ. 

Αφετηρία - τερματισμός: Η κεντρική πλατεία της Κατούνας με την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου. Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος, τονίζεται δε ότι η συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη. 

Χρόνος ολοκλήρωσης: Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί στις 8:40 μμ με συνολική διάρκεια 1ώρα και 10 λεπτά ώστε να μπορέσουν να τερματίσουν άπαντες. 

Παροχές: Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, Αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες, τροφοδοσία με νερό κατά τη διάρκεια του αγώνα σε διάφορα σημεία και στον τερματισμό πέρα από νερό μπανάνες και χυμούς. Οι αθλητές καλό είναι να μην έχουν αντικείμενα αξίας χρήματα και άλλα τιμαλφή γιατί σε περίπτωση απώλειας η διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη. 

Περιγραφή διαδρομής: Η διαδρομή είναι κατά διαστήματα κατηφορική και κατά διαστήματα ανηφορική με χαμηλότερο σημείο τα 261 m και υψηλότερο τα 333 m 

Αγώνας δρόμου 7400 μέτρων. Ώρα εκκίνησης 7:30 μμ. 

Αφετηρία – τερματισμός: Η κεντρική πλατεία της Κατούνας με την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου. Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος, τονίζεται δε ότι η συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη. 

Χρόνος ολοκλήρωσης: Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί στις 8:50 μμ με συνολική διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά ώστε να μπορέσουν να τερματίσουν άπαντες. 

Παροχές: Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, Αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες, τροφοδοσία με νερό κατά τη διάρκεια του αγώνα σε διάφορα σημεία και στον τερματισμό πέρα από νερό μπανάνες και χυμούς. Οι αθλητές καλό είναι να μην έχουν αντικείμενα αξίας χρήματα και άλλα τιμαλφή γιατί σε περίπτωση απώλειας η διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη. 

Περιγραφή διαδρομής: Η διαδρομή είναι κατά διαστήματα κατηφορική και κατά διαστήματα ανηφορική με χαμηλότερο σημείο τα 261 m και υψηλότερο τα 344 m 

Πληροφορίες εγγραφής: Η εγγραφή μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 6977440146 (Λάμπρος) στο 6977692694 (Παναγιώτης) στο 2646032055 (ΚΔΑΠ ΜΕΔΕΩΝΟΣ). καθώς και στο ειδικό link: 


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 

Εγγραφές θα γίνονται μέχρι και 2 ώρες πριν τον αγώνα στο χώρο της αφετηρίας των 5000 + 7400 μέτρων στην κεντρική πλατεία της Κατούνας από που θα μπορούν οι αθλητές να παραλάβουν τον αριθμό τους μαζί με το τσιπάκι για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση. 

Τελετή απονομών: Η τελετή των αντρών θα γίνει στις 8.45 μμ και των γυναικών στις 9:00 μμ το βράδυ της ίδιας μέρας. 

Ο Διευθυντής του Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΔΕΩΝΟΣ: ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad