Εκδήλωση στο Μεσολόγγι: «Από την Ιωνία στο Ιόνιο, μια θάλασσα τραγούδια» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιουνίου 2024

Εκδήλωση στο Μεσολόγγι: «Από την Ιωνία στο Ιόνιο, μια θάλασσα τραγούδια»


«Από την Ιωνία στο Ιόνιο, μια θάλασσα τραγούδια»

O Τομέας Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας ολοκληρώνει τις ετήσιες δράσεις του για το τρέχον εκπαιδευτικό έτος και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την καταληκτήρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 8:30 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου στο Λιμάνι (Θεατράκι).

Με κεντρικό σύνθημα: «Από την Ιωνία στο Ιόνιο, μια θάλασσα τραγούδια» τα Μέλη του Τομέα Πολιτισμού θα παρουσιάσουν έκθεση ζωγραφικής, θεατρικά δρώμενα, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια πραγματοποιώντας ένα μουσικό ταξίδι στις θάλασσες των Ελλήνων.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα Μέλη των Τμημάτων και την καταληκτήρια ομιλία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad