Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών δεν επιθυμεί την συμμετοχή του στην εκδήλωση «Λαϊκός Αγώνας Δρόμος Αστακού "Παντελής Καρασεβδάς"» - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιουνίου 2024

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών δεν επιθυμεί την συμμετοχή του στην εκδήλωση «Λαϊκός Αγώνας Δρόμος Αστακού "Παντελής Καρασεβδάς"»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Προς
Αξιότιμο κ. Δήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη
Αξιότιμο κ, Αντιδήμαρχε Ελευθέριο Μάντζαρη καθ ύλην υπεύθυνο
Αξιότιμη κ. Πρόεδρο του Δ.Δ Αστακού Αρετή Γριτσίπη

Μετά από απόφαση των Μελών του Δ.Σ του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών, σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί από τον Δήμο Ξηρομέρου και συγκεκριμένα όσον αφορά τον Αγώνα Δρόμου "Παντελής Καρασεβδάς", ο Σύλλογός μας δεν επιθυμεί να συμπεριληφθεί στον κατάλογο των φορέων προς απονομή βραβείων στους νικητές καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή που θα έχει αναφορά την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε την απόφασή μας.

Παράλληλα αναστέλλουμε όλες τις προσπάθειες που είχαμε δρομολογήσει για να διεξαχθεί στον Αστακό ένας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ αγώνας δρόμου με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ από όσα καθορίζουν και όσα γνωρίζουμε και που αφορούν ένα κλασικό αγώνα δρόμου.

ΤΟ Δ.Σ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad