Επιτροπή συντήρησης Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Πόρτας Μπαμπίνης: Εγκρίθηκε η μελέτη για την αντικατάσταση της στέγης του Αη Γιώργη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιουνίου 2024

Επιτροπή συντήρησης Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Πόρτας Μπαμπίνης: Εγκρίθηκε η μελέτη για την αντικατάσταση της στέγης του Αη Γιώργη


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ
«ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ»
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΡΤΑΣ

(ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΥΠ’ ΑΡ. 12/2 ΝΟΕ 2021)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έγκρισης της αρχιτεκτονικής μελέτης για την αντικατάσταση της στέγης του Αη Γιώργη Μπαμπίνης, από την αρμόδια υπηρεσίας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλ/νίας και Λευκάδος.

Επιπρόσθετα σας γνωρίζουμε, ότι δόθηκε η άδεια έναρξης των εργασιών, για την αντικατάσταση της στέγης του Αη Γιώργη Μπαμπίνης, από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ.

Πρόκειται για έργο, που είναι άκρως απαραίτητο για τη διατήρηση ενός ιστορικού μνημείου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Μπαμπινιώτες, αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ξηρομέρου.

Την πρωτοβουλία για την εκτέλεση του έργου έχει αναλάβει ο πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης», σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ι.Ν Αγ. Νικολάου Μπαμπίνης.

Καλούνται όλοι οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι της παράδοσης, καθώς και ο Δήμος Ξηρομέρου, να συμβάλουν με τον τρόπο τους ο καθένας, στην οικονομική ενίσχυση της πρωτοβουλίας, απευθυνόμενοι στην Επιτροπή που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.

Τηλ. Επικοινωνίας:
- Χρυσικός Πέτρος: 6977976114 / e-mail : chrysikospetros@gmail.com

- Μπακογιώργου Αγλαϊα: 6947754602, 26460-93754
(Η οποία θα τηρεί το ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ)

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad