Μεγάλη επιτυχία ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής στον Αστακό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιουνίου 2024

Μεγάλη επιτυχία ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής στον ΑστακόΜεγάλη επιτυχία ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής στον Αστακό (φωτογραφίες και βίντεο).

Με εντυπωσιακή συμμετοχή και άψογη διοργάνωση, ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινότητα Αστακού τίμησαν την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου στην παραλία Αστακού, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών, που απόλαυσαν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έλαβαν χώρα:  • Ομιλίες με θέμα την Ημέρα της Μουσικής από επίσημους προσκεκλημένους.
  • Πλούσιο μουσικοχορευτικό θέαμα με συμμετοχή τοπικών μουσικών και χορευτικών συλλόγων, καθώς και μεμονωμένων καλλιτεχνών.
  • Ελεύθερη συμμετοχή για όλους τους πολίτες.


Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους.

Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινότητα Αστακού ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και την υλοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής στον Αστακό.

Την εκδήλωση συντόνισε με επιτυχία η κα Χαρίτου Παρθενία, Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ.

(κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad