Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση τριών Seatrac σε παραλίες της ΠΕ Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Ιουλίου 2024

Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση τριών Seatrac σε παραλίες της ΠΕ Αιτωλοακαρνανία


Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση τριών Seatracσε παραλίες της ΠΕ Αιτωλοακαρνανία

Στην εγκατάσταση και λειτουργία SEATRAC, συστήματος αυτόνομης πρόσβασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στη θάλασσα προχωρά η ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας σε τρεις πολυσύχναστες παραλίες. Οι μηχανισμοί Seatrac που διευκολύνουν άτομα με κινητικές δυσκολίες να εισέλθουν στη θάλασσα για να απολαύσουν τα ευεργετήματα και τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλάσσιου μπάνιου, τοποθετήθηκαν ήδη στην παραλία Τουρλίδα, στη δυτική παραλία Αμφιλοχίας και ακολουθεί νέα εγκατάσταση στην κεντρική παραλία Αστακού.

«H ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών εξακολουθεί να είναι πρωταρχικό μέλημα για την Περιφερειακή μας Αρχή. Με τη δημιουργία υποδομών όπως τα SEATRAC, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε η καθημερινότητα, αλλά και η αναψυχή να είναι ευκολότερη για όλους τους συμπολίτες» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομμάτης και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι η Δυτική Ελλάδα να είναι μια Περιφέρεια φιλική, συμπεριληπτική και ανθρώπινη που θα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα. Αυτή η βελτίωση της καθημερινότητας είναι ξεκάθαρα στοιχείο πολιτισμού».

1 σχόλιο:

  1. Ωραιες οι ομπρελες και η ραμπα. Καποια λυση για να μην εχουμε τα κοτερα μεσα στην πλαζ μαζι με τα παιδια μας; Σημαδουρες μηπως; Για την καλοκαιρινη περιοδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad