Σε τίτλους :
Αρχική » » Παναγιώτης Στάϊκος: Να ευχηθώ να τοποθετηθεί χλοοτάπητας στο γήπεδο 5Χ5 της Χρυσοβίτσας

Παναγιώτης Στάϊκος: Να ευχηθώ να τοποθετηθεί χλοοτάπητας στο γήπεδο 5Χ5 της Χρυσοβίτσας

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016, 21:04 | 0 σχόλια

Είχα δεχθεί μια πρόσκληση από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγραμπέλων και παραβρέθηκα στην τελετή ον ονοματοδοσίας του γηπέδου 5X5, το οποίο είχαμε κατασκευάσει στην θητεία μου, ως Δημάρχου Αστακού, στο οποίο όμως δεν πρόλαβα να τοποθετηθεί χλοοτάπητας.

Το γήπεδο ονομάστηκε Δημοτικό Γήπεδο Αγραμπέλου Χρήστος Νταγιάντας προς τιμή του Χρήστους Νταγιάντα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα Αγαπητός στο χωριό με μεγάλη προσφορά στο Σύλλογο, αλλά και στους συγχωριανούς του.

Επειδή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπάρχει συνέχεια, εγώ να ευχηθώ να μην αργήσει η μέρα, που θα τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας και θα έχει ολοκληρωθεί το έργο, το οποίο θα χαίρονται τα παιδιά των Αγραμπελιωτών, οι οποίοι έρχονται όλοι τα καλοκαίρια στην γενέτειρα γη!!!

Αστακός 19/8/2016
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
 


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA