12 άτομα οι διαχειριστές του gamato.info - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

10 Μαρτίου 2010

12 άτομα οι διαχειριστές του gamato.info

Δώδεκα συνολικά άτομα διώκονται ως διαχειριστές του γνωστού gamato.info, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους η Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών έργων.
 Από τους δώδεκα διαχειριστές...
οι δύο είναι μόνιμοι κάτοικοι Ολλανδίας, ελληνικής υπηκοότητας.

Στη Β.Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις χθες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη ο ένας από τους συλληφθέντες, ένας 29χρονος ιδιωτικός υπάλληλος τεχνικής εταιρείας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για την άσκηση ποινικής δίωξης και την απαγγελία κατηγοριών.

Ο ίδιος, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ουδέποτε πήραν χρήματα από κάποιον από τους χρήστες του gamato.info και ο τρόπος λειτουργίας του site στηριζόταν σε ιδεολογικούς λόγους. 

Έχουν συλληφθεί επίσης ένας a πενταετούς υποχρέωσης που υπηρετεί στη Λάρισα 27 χρονών και ένας 23χρονος μουσικός από την Αριδαία.
 
Πηγή - newsblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad