Συγχαρητήρια επιστολή του Α.Σ. Ταεκβοντο-Kickboxing Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Σεπτεμβρίου 2013

Συγχαρητήρια επιστολή του Α.Σ. Ταεκβοντο-Kickboxing Αστακού

Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ-KICKBOXING ΑΣΤΑΚΟΥ
 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο αθλητικός σύλλογος TAEKWONDO-KICKBOXING Αστακού διά της παρούσης επιστολής συγχαίρει όλους τους μαθητές του Λυκείου Αστακού για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιβράβευση αυτή σίγουρα ήρθε ύστερα από συστηματική δουλειά και κόπο και γι΄ αυτή τη μεγάλη επιτυχία θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Ευχόμαστε η καινούργια περίοδο που ξεκινά για όλα τα παιδιά να είναι δημιουργική και να εκπληρώσουν και τυχόν υψηλότερους στόχους και όνειρα.

Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς τους γιατί συνέβαλαν τα μέγιστα σ΄ αυτή την επιτυχία.

Ειδικότερα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ονομαστικά τα συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου μας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για τους οποίους αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά: ΠΑΠΑΖΩΗ Θεοφάνη, ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία και ΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟ Ιωάννη. Να σημειωθεί ότι οι δύο τελευταίοι χάριν των πανελληνίων διακρίσεων που είχαν στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ πριμοδοτήθηκαν με μόρια για την εισαγωγή τους, αφού έτυχαν της ευεργετικής διάταξης του Αθλητικού Νόμου.

Τέλος ευχόμαστε καλή θητεία στους αθλητές μας ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ Ιωάννη, ΣΚΟΥΤΕΡΗ Θωμά και ΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟ Ιωάννη, οι οποίοι επιλέχθηκαν να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Α.Σ TAEKWONDO-KICKBOXING Αστακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad