Ευχαριστήρια επιστολή του νέου Προέδρου της Δημοτικής Τ.Ο. της Ν.Δ του Δήμου Ξηρομέρου Γρηγόρη Ι. Μπόνη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή του νέου Προέδρου της Δημοτικής Τ.Ο. της Ν.Δ του Δήμου Ξηρομέρου Γρηγόρη Ι. Μπόνη

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκαν στα Γραφεία της Τ.Ο. της Ν.Δ. Αστακού οι εκλογές, για την εκλογή Προέδρου και μελών της Δημοτικής Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Ξηρομέρου.

Στην εκλογική διαδικασία, βάση καταστατικού, συμμετείχαν όλες οι Δημοτικές Ενώσεις του Δήμου Ξηρομέρου (Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών).

Θέλω από καρδιάς, να πω σε όλους, όσους έλαβαν μέρος στην εν λόγω διαδικασία, (412 μέλη), ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τη συμμετοχή τους και για την εκλογή μου ως Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. της Ν.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου.

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας και θα συνεχίσω δυναμικά να υπηρετώ και προσφέρω σε αυτή την παράταξη, όπως εσείς γνωρίζετε, πλέον των 35 ετών.

Επίσης, σας υπόσχομαι ότι, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου , θα συμμετέχει και θα στηρίζει δυναμικά, τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που θα συμμετέχουν σε συνδυασμούς για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, καθώς επίσης και σε εκλογικές διαδικασίες σε όλους τους ενεργούς Συλλόγους και Ομίλους του Δήμου Αστακού. (Αγροτικούς, Ναυτικούς, Πολιτιστικούς, Εμπορικούς κ.λπ)

Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά.


Ο Πρόεδρος
της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του Δήμου Ξηρομέρου
(Δ.Ε. Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών)
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Ι. ΜΠΟΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad