Ξεκίνησε η διαπλάτυνση των γεφυριών στην παραλιακή είσοδο του Μύτικα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Νοεμβρίου 2013

Ξεκίνησε η διαπλάτυνση των γεφυριών στην παραλιακή είσοδο του Μύτικα

Ένα έργο που ήταν απαραίτητο και αναγκαίο, και έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια, καθώς ο κίνδυνος από την στενότητα του δρόμου στα συγκεκριμένα γεφύρια για οδηγούς (ίσα-ίσα που χωράει δυο μικρά αυτοκίνητα) και πεζούς ήταν μεγάλος. Επίσης η εικόνα της κύριας εισόδου μιας τουριστικής περιοχής όπως είναι ο Μύτικας δεν ήταν και ότι το καλύτερο.

Ήδη ο ανάδοχος καθάρισε τον χώρο, τοποθέτησε πινακίδες σήμανσης και όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν οι εργασίες. Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του Δήμου Ξηρομέρου (Τ.Κ Μύτικα και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) ο παραλιακός δρόμος της κύριας εισόδου του Μύτικα θα κλείσει για χρονικό διάστημα σαράντα (40) εργάσιμων ημερών προκειμένου να εκτελεστεί το έργο. Η εκτροπή των οχημάτων θα γίνεται από την εκκλησία του Μύτικα και προς την ανατολική είσοδο του οικισμού Παναγούλας. Με την ολοκλήρωση του έργου σίγουρα θ’ αλλάξει προς το καλύτερο και η εικόνα της κύριας εισόδου του Μύτικα.

Δείτε φωτογραφίες:





πηγή: ksiromeritikimatia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad