Η ομιλία της κ. Ντίνας Σαμαρά στους ετεροδημότες - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Μαΐου 2014

Η ομιλία της κ. Ντίνας Σαμαρά στους ετεροδημότες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός,11/5/2014

Εκατοντάδες συμπατριώτες μας, Ξηρομερίτες και Ξηρομερίτισσες από κάθε γωνιά της Αθήνας συγκεντρώθηκαν στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Novotel χθές το απόγευμα. Και είχαν έναν πολύ σημαντικό λόγο. Nα δουν και να ακούσουν από κοντά την υποψήφια και αυριανή Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ντίνα Σαμαρά. Το θερμό και ενθουσιώδες κλίμα είχε διαμορφωθεί από πολύ νωρίς έξω στα πηγαδάκια γύρω από τους δρόμους του ξενοδοχείου.

Στο πάνελ για την παρουσίαση βρισκόνταν ο δικηγόρος Ν. Κότσαλος και η δημοσιογράφος Μανταλένα Καιλή. Την κ.Σαμαρά προλόγισαν οι πρώην υπουργοί και νυν βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης και ο πρώην Δήμαρχος Αχαρνών κ. Παναγιώτης Φωτιάδης.

Ακόμη για την υποψήφια Δήμαρχο Ξηρομέρου μίλησε η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. Μαρία Σπυράκη

Η ομιλία της Ντίνας Σαμαρά τα είχε όλα:

Συναίσθημα: υπενθύμισε στους ετεροδημότες τις αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια από τον τόπο που γεννήθηκαν και από τον τόπο που αγαπάνε.

Όραμα: βασικοί στόχοι και δεσμεύσεις από το πρόγραμμα του συνδυασμού για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της περιοχής. Για να γίνει το Ξηρόμερο «ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ»

Συγκίνηση: Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Πυθαγόρα Σαμαρά για την στήριξη του και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο της, καθώς και την κ. Άννα Σαμαρά.

Παρουσίασε ξανά τους υποψήφιους στο Γενικό ψηφοδέλτιο «ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ» μέσα σε θερμά χειροκροτήματα από τον κόσμο.

Έθεσε τους κινδύνους που υπάρχουν για τον τόπο σ’αυτές τις εκλογές. «ΝΑ ΜΗΝ επιτρέψουμε να περάσει ο δήμος στα χέρια αυτών που εκπροσωπούν την οπισθοδρόμηση, την αδιαφάνεια, τα ρουσφέτια τον κομματισμό».

Δήλωσε βέβαια για την νίκη. «Η Αθήνα έστειλε απόψε το δικό της μήνυμα» « Η ΝΙΚΗ είναι δική μας».

Ο κόσμος αγκάλιασε και χειροκρότησε θερμά τον κ. Nτίνα Σαμαρά δείχνοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του στην ίδια άλλα και στο συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης».

Η πορεία προς θρίαμβο περνάει σίγουρα μέσα από τέτοιες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
“TO ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad